Quote of March

2 Comments
www.chasejarvis.com
"Επιτυχία είναι να βάζεις σε ότι κάνεις τον καλύτερο εαυτό σου" Ανώνυμος

Δεν ξέρω ποιος είσαι ανώνυμε αλλά αυτή φράση κρύβει πολλά. Ίσως είχα ανάγκη να την διαβάσω και εγώ αυτό τον μήνα, με την τόση πίεση που είχα καθημερινώς και ένιωθα πως δεν ήμουν ικανή να κάνω πολλά πράγματα. Ίσως δεν έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και έτσι άφηνα τον εαυτό μου να νιώθει τύψεις.

Όμως όταν κάνεις κάτι, έστω και αν αυτό το κάτι είναι μόνο ένα πράγμα, και έχεις βάλει όλη σου τη θέληση, όλη σου την αγάπη, όλη σου την προσπάθεια, όλο σου τον εαυτό, ακόμα και αν αποτύχεις δεν θα σε ενοχλήσει. Γιατί ξέρεις πως έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου. Είδες, στη τελική, μέχρι που φτάνουν τα όρια σου. Τι μπορείς να καταφέρεις και τι όχι. Και παρόλο που δεν τα κατάφερες, δεν έχασες, αφού μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία έμαθες πολλά. Και κυρίως έδωσες όλο σου τον εαυτό και έτσι δεν άφησες περιθώρια σε εσένα να νιώθεις τύψεις μήπως έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό για να το πετύχεις.

Για αυτό τολμήστε και κάνετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε χωρίς να κάνετε δεύτερες σκέψεις, γιατί όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, αυτόματα βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί μια επιτυχία;


You may also like

2 σχόλια:

  1. Σταυρούλα νομίζω ανοίγεις πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση!
    Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό! Δεν γίνεται αλλιώς!
    Αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι ακόμα κι αν κάνουμε κάτι που δεν μας πολυαρέσει ας δώσουμε κι εκεί το καλύτερο μας. Αλλιώς ας βρούμε τρόπο να το αγαπήσουμε!

    Καλό απόγευμα!

    http://marthablogging.com/2016/03/31/1vs2_pregnancy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πω απλα ότι θα συμφωνήσω γιατί νομίζω πως θέλω να γράψω πολλά σαν απάντηση και δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε ποτέ (χα) :)
      Όποτε μόνο αυτό και καλό μήνα 😄

      Διαγραφή