Ήταν ο άλλος της εαυτός

0 Comments
belovedcollective.co
Αυτή ανοιχτή, κοινωνική, γελαστή, ευαίσθητη αλλά και ταυτόχρονα δυναμική.
Αυτός κλειστός, σοβαρός, προσγειωμένος, απόμακρος αλλά και συνάμα προσιτός.
Και όμως της άρεσε πολύ έτσι όπως ήταν ο εαυτός του. Είχε αυτή τη σοβαρότητα που την έκανε πολλές φορές να "φοβάται" και ταυτόχρονα να τρελαίνεται. Όταν την κοιτούσε με αυτό το ψυχρό του ύφος, αυτή πάγωνε ολόκληρη, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Αναρωτιόταν τι μπορεί να σκέφτεται καθώς την κοιτάει. Όμως δεν μπορούσε να καταλάβει, μιας και η τόσο μεγάλη σοβαρότητά του δεν τον άφηνε να αποτυπωθούν καθόλου συναισθήματα στο πρόσωπό του.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την φορά που ενώ την γαργαλούσε στο κρεβάτι του και αυτή είχε ξαπλώσει από τα γέλια, αυτός σταμάτησε απότομα. Την κοίταξε σοβαρά. Αυτή τρόμαξε καθώς πίστευε πως δεν έπρεπε να το κάνει αυτό, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί πάγωσε στο βλέμμα του. Δεν την άγγιξε καθόλου και όμως την κοιτούσε λες και την έγδυνε. Έτσι αποφάσισε να σπάσει την σιωπή και σηκώθηκε να πιει νερό. Την συνόδεψε και καθηλωμένος πάλι την κοιτούσε δίχως να πει τίποτα. Αποφάσισε να του χαμογελάσει μήπως αλλάξει το κλίμα. Αυτό το χαμόγελό της έσπασε την σοβαρότητα του και έτσι ξεκίνησαν να μιλάνε όπως πριν.

Ήταν τόσο επιβλητικός πάνω της και δεν μπορούσε να καταλάβει η ίδια που πήγαινε η δυναμικότητά της. Ήταν τόσο απόμακρος στη ζωή του με τους γύρω του και δεν μπορούσε να καταλάβει πως κατάφερνε να τον αγγίζει κάποια τόσο πολύ.

Ο ένας ολοκλήρωνε τον άλλον, αποτελούσαν ο ένας τον εαυτό του άλλου και ας μην ήταν ποτέ μαζί.


You may also like

Δεν υπάρχουν σχόλια: