Η Λαγανολιχουδιά μου

6 Comments
Εντάξει, το τελευταίο πράγμα που περίμενα στο blog μου ήταν να ανεβάσω συνταγή.
Αλλά επειδή ακριβώς για αυτό το λόγο είμαι ανίδεη και εγώ από θέματα μαγειρικής (ακόμα), θα σας δείξω κάτι που είναι τόσο απλό και τόσο απολαυστικό.

Ναι! Έχει να κάνει με λαγάνα για αυτό δείτε το τώρα και κάντε το τώρα όσο ακόμα μας περίσσεψαν λαγάνες! Γιατί δεν μπορεί Έλληνες είμαστε, πάντα παίρνουμε παραπάνω από ότι πρέπει σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον στο φαΐ.

Και επειδή για αυτό το λόγο σας έχει περισσέψει λαγάνα, η οποία πλέον είναι μπαγιάτικη είναι κρίμα να την πετάξετε.

Λοιπόν ξεκινάμε ( νιώθω λες και κάνω εκπομπή και προσπαθώ να προωθήσω το φαΐ μου!ΧΑ)

Παίρνουμε όση λαγάνα μας έχει περισσέψει και την κόβουμε σε τετράγωνες φέτες σαν μια τετραγωνισμένη πίτσα ή ένα παρόμοιο σχήμα.
Βάζουμε πάνω της κασέρι είτε νηστίσιμο είτε όχι, τόσο όσο να καλύψει την επιφάνεια του κομματιού ίσως κ λίγο λιγότερο. Βάζουμε και ένα κομμάτι ντοματούλας πάνω και στο τέλος λίγη ρίγανη.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα, και τα ψήνουμε  στους 180-200 βαθμούς  για 20-30 λεπτά, αναλόγως την ισχύ της κουζίνας και πόσο τραγανιστό ή όχι επιθυμείτε το κομμάτι σας.

Και το αποτέλεσμα είναι αυτό!



















Καλή σας όρεξη.


You may also like

6 σχόλια:

  1. Πόσο χαίρομαι που έχουμε ακόμα ένα κοινό!
    Δεν ανεβάζουμε συνταγές! :)
    Θα το δοκιμάσω το δικό σου! Χθες έβλεπα την λαγάνα που περίσσεψε και την λυπόμουν να την πετάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάρθα μου πολύ θα ήθελα να να ανεβάζω συνταγές αν ήξερα να μαγειρεύω κιόλας. χαχα! δικαιολογώ τον εαυτό μου σαν φοιτήτρια που ειμαι ότι εχω μέλλον ακόμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρούλα μου, εσύ δικαιολογείσαι ναι! Εγώ που είμαι παντρεμένη και με δύο παιδιά;;;
    χαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς το enfoπαιδό μου! Καλά από τη στιγμή που ξεκινάς blog τα πάντα θα ανεβάσεις! Είναι τέτοιο το κλίμα της γυναικοπαρέας που δε μπορείς ρε παιδί μου να μην καταπιαστείς με τα πάντα! Καλή αρχή να ευχηθώ και ξεκινάμε! Σαλοκιά είσαι πολί μου; https://www.facebook.com/events/854239991368353/ θα ρθεις στη συνάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθα Χριστίνα μου! χαχα αλήθεια όμως. ναι ναι Σαλονικιά! αχ χρόνο δεν εχω για τίποτα, που να έρθω και για συνάντηση. Να φανταστείς αντί για εργασία κάνω μπλογκινγκ χαχα :)

      Διαγραφή