Η πικρή αλήθεια

1 Comments
mentalbaka.deviantart.com
Ψέματα! Όλα ψέματα!
Μακάρι να ήταν ψέμα και αυτό που άκουσα από το στόμα σου. Μια αλήθεια μου ξεστόμισες και ήταν η χειρότερη. Η πιο πικρή και από όλα τα ψέματά σου.

Η μέρα που με είπες ότι είσαι με άλλη. Γιατί το έκανες; Περίμενες ότι θα σου πω και μπράβο; Ή μήπως να ζήσεις ευτυχισμένος μαζί της;

Όχι εγώ είμαι εγωίστρια, και ήθελα να είχαμε μαζί την ευτυχία. Σε περίμενα τόσα χρόνια, με κρατούσες πίσω αλλά δεν με ενδιέφερε τίποτα. Μόνο εσύ! ..Και το ήξερες πολύ καλά.

Ήθελες να το πεις, για να καταφέρεις να πας μπροστά, με είπες ξεψυχισμένα.
Εγώ βλέπω όμως πως πάλι με απέρριψες, εγώ που σε έδινα μόνο αγάπη.

Τι να κάνω τώρα; Που ακόμα και χώρια, μαζί σου ζούσα; Τώρα σε έχασα.. τώρα θα την αγαπήσεις όσο δεν αγάπησες καμία. Το κατάλαβα από τον τρόπο που μου μίλησες, και ας ζούσα τη ψευδαίσθηση ότι ήμουν ο έρωτας της ζωής σου.

Για μένα όμως είσαι, και θα παραμείνεις. Γιατί όταν αγαπάς κάποιον δεν μπορείς να τον ξε-αγαπήσεις, ακόμα και αν μπορείς, δεν θέλω.

Γιατί εγώ θέλω να σ'αγαπώ για πάντα.


You may also like

1 σχόλιο:

  1. Δε σταματάς να αγαπάς,μπορείς να βάλεις όμως κάποιον μέσα σε ένα κουτάκι στην άκρη του μυαλού σου και να τον θυμάσαι με αγάπη.Οι άνθρωποι οφείλουν να προχωράνε,έτσι είναι η ζωή και η αλήθεια είναι πως έχει και βουνά που πρέπει να ανέβουμε,γι'αυτό μη σταματάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή