www.chasejarvis.com
"Επιτυχία είναι να βάζεις σε ότι κάνεις τον καλύτερο εαυτό σου" Ανώνυμος
Cityζεν, Ακρόπολη Serres

belovedcollective.co
Αυτή ανοιχτή, κοινωνική, γελαστή, ευαίσθητη αλλά και ταυτόχρονα δυναμική.
Αυτός κλειστός, σοβαρός, προσγειωμένος, απόμακρος αλλά και συνάμα προσιτός.
Και όμως της άρεσε πολύ έτσι όπως ήταν ο εαυτός του. Είχε αυτή τη σοβαρότητα που την έκανε πολλές φορές να "φοβάται" και ταυτόχρονα να τρελαίνεται. Όταν την κοιτούσε με αυτό το ψυχρό του ύφος, αυτή πάγωνε ολόκληρη, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Αναρωτιόταν τι μπορεί να σκέφτεται καθώς την κοιτάει. Όμως δεν μπορούσε να καταλάβει, μιας και η τόσο μεγάλη σοβαρότητά του δεν τον άφηνε να αποτυπωθούν καθόλου συναισθήματα στο πρόσωπό του.
Rainy day at work
I'm so excited again for this section of my blog, and i challenge you to do the same. Let's every Wednesday be wordless!!!
Unknown
Όλοι ζητούσαν αυτό το πολυπόθητο κουμπί "δεν μου αρέσει". Το ήθελαν όντως όμως; Και αυτά τα καινούργια social emoticons αντιπροσωπεύουν σωστά ένα social network ή μήπως φέρνουν κάποιες παρεξηγήσεις;
Είναι το "μου αρέσει". το "τέλειο", το "γελοίο", το "λυπημένο", και το "έλεος".
Εντάξει, το τελευταίο πράγμα που περίμενα στο blog μου ήταν να ανεβάσω συνταγή.
Αλλά επειδή ακριβώς για αυτό το λόγο είμαι ανίδεη και εγώ από θέματα μαγειρικής (ακόμα), θα σας δείξω κάτι που είναι τόσο απλό και τόσο απολαυστικό.

Ναι! Έχει να κάνει με λαγάνα για αυτό δείτε το τώρα και κάντε το τώρα όσο ακόμα μας περίσσεψαν λαγάνες! Γιατί δεν μπορεί Έλληνες είμαστε, πάντα παίρνουμε παραπάνω από ότι πρέπει σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον στο φαΐ.

Και επειδή για αυτό το λόγο σας έχει περισσέψει λαγάνα, η οποία πλέον είναι μπαγιάτικη είναι κρίμα να την πετάξετε.

Λοιπόν ξεκινάμε ( νιώθω λες και κάνω εκπομπή και προσπαθώ να προωθήσω το φαΐ μου!ΧΑ)

Παίρνουμε όση λαγάνα μας έχει περισσέψει και την κόβουμε σε τετράγωνες φέτες σαν μια τετραγωνισμένη πίτσα ή ένα παρόμοιο σχήμα.
Βάζουμε πάνω της κασέρι είτε νηστίσιμο είτε όχι, τόσο όσο να καλύψει την επιφάνεια του κομματιού ίσως κ λίγο λιγότερο. Βάζουμε και ένα κομμάτι ντοματούλας πάνω και στο τέλος λίγη ρίγανη.
Τα βάζουμε σε λαδόκολλα, και τα ψήνουμε  στους 180-200 βαθμούς  για 20-30 λεπτά, αναλόγως την ισχύ της κουζίνας και πόσο τραγανιστό ή όχι επιθυμείτε το κομμάτι σας.

Και το αποτέλεσμα είναι αυτό!



















Καλή σας όρεξη.
Ok this section is called Wordless Wednesday but it is the first post and I can not resist typing (hehe). I think I'm really excited about this section of my blog and I "stole" this idea from craftaholic blog. I promise that the next photo I'm going to capture will not have any comments and thoughts or at least I'm gonna try not to. Maybe this section is an opportunity to discuss under the photo about anything. ;) 
I chose Wednesday because it can considered as the middle day of the week, and a personal photo could help you to get away from your daily routine for a while and be prepared to travel at the weekend. Let's start!!! 


Photo taken by me

favim.com
Τη μέρα που σε έχασα τίποτα δεν ήταν ίδιο.
Εκείνη την μέρα. έχασα κάτι παραπάνω από έναν φίλο.
Έχασα την παιδική μου ζωή, την παιδική μου αθωότητα.
Πώς ξεκίνησε;

Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών) εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.
Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας, και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία. Παραδοσιακά, ενώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών και ακτιβιστές διαδηλώνουν σε όλο τον κόσμο για να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους για βελτίωση της θέσης των γυναικών, καθώς και να εορτάσουν τις νίκες και τα επιτεύγματα του κινήματος. (Wikipedia)
Unknown
Χρόνια πολλά λοιπόν, σε κάθε γυναίκα. Κάθε γυναικεία μορφή αξίζει να γιορτάζει αυτή τη μέρα με τον τρόπο που νιώθει η ίδια για αυτή την μέρα, είτε επιθυμώντας να αποδείξει κάτι σε κάποιον, στον ίδιο της τον εαυτό είτε όχι.
Unknown
Ένα μπράβο όμως και στους άντρες που έχουν κάποια δίπλα τους και την κάνουν να νιώθει γυναίκα όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα.
Unknown

Μα πάνω από όλα κάθε μα κάθε γυναίκα επιβάλλεται να βιώνει την ισότητα που της αξίζει, ανεξαρτήτως φύλου, έθνους, θρησκείας, οικογενειακής κατάστασης κτλ.
Happy international woman's day. 
Εnjoy your day and night!!

Unknown
"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν", έτσι δεν λένε;

Κοίτα να δεις που εσύ δεν μου τελειώνεις με τίποτα.

Μάλλον δεν είσαι κάτι ωραίο, είσαι κάτι κακό! Κάτι κακό μέσα μου.